Anmeldelse af Marvel´s Spider-Man 2

Spoiler alert!!!
Læs ikke denne anmeldelse, hvis du ikke ville have spillet ødelagt for dig.

Insomniac Games er klar igen med det tredje Spider-Man spil og i det nye spil, spiller du både som Peter Parker og Miles Morales.

Spillet handler om, at de to Spider-Man står over deres store udfordre da Kraven, der er på jagt og Harry/Venom der ville forvandle verden ind til Symbiote.

Gameplayet:
Spillet er et open world-spil, hvor du har hele New York at udforske. Denne gang er kortet blevet endnu større. Nu kan du også udforske både Queens og Brooklyn. Jeg har stoppet forbrydelser og banket kriminelle og har stoppet biljagter, og har taget side missioner. Jeg har også låst op for nye dragter og nye skills til begge Spider-Man. Nu har du også et wingsuit. Det var rigtig nice at bruge. Det tilføjes i at skifte mellem Miles og Peter Parker.

Jeg synes virkelig, at spillet var et rigtig fedt spil. Det har vært et af de bedste spil, jeg har spillet siden Ghost of Tsushima. Star Wars Jedi: Survivor og God of War.
Det er også det bedste Spider-Man spil siden SM2 til Playstation 2 fra 2004. Spillet spilles meget som Batman Arkham series med kamp, jeg fik spillete det første spil fra 2018, men jeg nåede aldrig og gennemføre det. Der er en mission du spiller Venom. Det var så badass. Jeg elskede det faktisk. Det kunne være så nice med et Venom-spil. Nu glæder jeg mig så meget til Insomniac Games næste spil: The Wolverine.

6 stjerner til Marvel´s Spider-Man 2

Danmarks vej til EM slutrunden 2024

Anmeldelse af bogen “Nærmest fri – Min vej ud af mørket” af Daniel Ryge