Anmeldelse af “IT Chapter 2”

Anmeldt af Mikkel Andersen

Filmen handler om Mike Hanlon ringer til loserclub op til at vender tilbage til Derry efter 27 år efter at  klovnen Pennywise  (der igen bliver spillet af Bill Skarsgård) har overfald/dræbt en mand. Så mødes loserclub igen og Mike ville have dem til huske minder fra 1988 som de kan stoppe Pennywise en gang for alle.

Jeg synes det var endnu en rigtig god gyserfilm fra Stephan King og Bill Skargård gjorde igen som Pennywise og den var også mere uhyggeligt end den første film men de var lige gode på hver sin måde, og jeg har fan af Stephan King siden The Shawshank Redemption En verden underfor,og filmen har også mange jump scares som i kan høre så var jeg meget tilfreds med filmen men hvis jeg skulle sæt en finger på noget? Så var det at filmen var for lang 2 time og 49 min men jeg nød skam filmen Alligevel, og jeg mig også allerede til næste Stephan King film Doctor Sleep

5 stjerner til IT Chapter 2

og lige et Spoiler Alert, manden i butikken da Bill Denbrough (James Mcavoy) ser sin cykel og ville købe den tilbage var Stephan King.

Se traileren for IT Chapter 2 herunder.

Anmeldelse af AI: The Somnium Files

Første tirsdag i oktober folketingets åbning