Anmeldelse af Hjalmer koncert på Posten

Anmeldelse af Hjalmer koncert på Posten I Odense

Torsdag den 31 marts 2022 var jeg til koncert med Hjalmer inde på Posten i Odense, sammen med min mor. Inde på Posten er der lavet et podie til kørestolsbruger, så man kan sidde der oppe sammen med den som man har med ind til koncerten. Man kan se hele scenen fra podiet og høre det hele, så det er en god ting og jeg kan godt anbefale at tage ind og høre en koncert på Posten. Det er et godt sted og personalet er rigtige gode til at hjælpe en med at finde ens plads oppe på handicap podie.

Der var rigtige mange mennesker inde til koncerten. Jeg tror, at der næsten var udsolgt så det er godt for ham og hans band. De andre mennesker, der var inde og høre koncerten havde ståpladser.

Dørene på Posten åbnede kl. 19:00 og så var der et stykke tid, hvor de lige skulle gøre instrumenterne klar og så var der noget andet musik i højtaleren. Derefter gik Hjalmer selv på scenen og præsenterede sangerinden Pie, der varmede op. Det gjorde han rigtig godt og jeg synes at det er sejt og godt gået, at han selv præsenteret hende. Hjalmer har lavet nogle sange sammen med Pie.

Hun gik i gang med at synge hendes sange da kl. var 20:00. Efter det gik hun på og sang en masse af hendes gode sange sammen med hendes band. Hun gjorde det rigtig godt. Hun har en god og flot stemme, men desværre var lyden ikke særligt god da hun var på, fordi der var en meget dårlig lyd, men det var ikke hendes skyld. Tror at det både var lydmanden og hendes bands skyld.

Efter de havde optrådt var der igen musik i højtaleren. Hjalmer og hans band gik i gang med koncerten kl 21:00 og sluttede kl 23.00. Han præsenteret alle hans nummer og sang dem derefter. Han sang både nogle af hans gamle sange og en masse af hans nye sange, som kommer på hans nye cd, som snart udkommer. Det var alle sammen gode sange.

Der var i hans band en trommeslager, en på Keyboard og en på guitar. Og de sang også med på omkvædet i Hjalmers sange. Hjalmer spillede også på en masse forskellige slags guitarer. Han spillede også nogle cover-numre. Der spillede han nummeret ”Dig og Mig”, hvor publikum sang med på omkvædet i sangen.

Han sang også nogle sange fra tv-programmet Toppen af Poppen, som han var med i.Her kan nævnes sange som ”Ild i min Røg” som sangerinden Mathilde Falch har lavet. Og sangen ”Morten” som sangeren Simon Kvaam fra bandet Hugorm har lavet. Han sang også en rigtig god sang som han har været så heldig at lave sammen med sangeren Tim Christiansen som hedder ”Midt i en Drøm eller noget der ligner”. Den er også rigtig god. Hjalmer fortalte hvordan sangen blev lavet og at Tim Christiansen synger med i omkvædet.

Jeg sang med på mange af Hjalmers sange og havde en rigtig god koncert og vil gerne til hans koncert igen en anden gang.  Jeg kan godt anbefale at tage til en af hans koncerter. Han sang også en rigtig sommer sang som hedder ”Sommerdrømme”, som er en af hans nye sange på hans nye kommende cd. Han sang også en sang som han har lavet til hans bror Lui Larsen. Sangen hedder ”Overtænker”, som handler om, at man har det svært men at det nok skal gå alligevel. Den er også rigtig god. Jeg synes at alle Hjalmers sange er rigtig gode Det er tredje koncert, jeg er til med ham og det var ikke den sidste gang.

Første gang at jeg var til hans koncert var da han lige var kommet frem som sanger og gav hans første koncert i ODEON i Odense. Der gjorde han det også godt. Nummer to koncert jeg var til med ham var på Magasinet i Odense og så nu til nummer tre koncert med ham på Posten i Odense. Han gav også to ekstranummer.  Han sang en ny god sang. Og en sang der hedder ”Istedgade”. Og det er også en rigtig god sang.

Bagefter hans koncert gav han autografer og der stod rigtige mange i kø til at få hans autograf. Jeg nåede desværre ikke at få hans autograf, men det håber jeg, at jeg kan en anden gang. Han havde også en stand inde på Posten, hvor man kunne købe en masse Hjalmer ting, blandt andet Hjalmer bluser, trøjer, plakater og en masse andet smarte ting med Hjalmer. Man kunne både betale med penge eller med mobilepay, hvis man havde lyst til at købe det. Jeg så tingene men købte ikke nogle ting. Men måske kan man også købe Hjalmer ting på nettet. Eller til en af hans andre koncerter.

Han gav også autografer på de Hjalmer ting som folk havde købt. Selv om jeg ikke nåede at få hans autograf var jeg i en meget lang kø for at komme ud fra Posten igen fordi der var mange der stod i kø til at komme ud til at hente deres jakker. 

Jeg vælger at give koncerten på Posten 6 stjerner ud af 6 stjerner, fordi at det var en rigtig god koncert med en masse gode sange, som man kan synge med på og bliver rigtig glad af at høre, og som man kan danse til. Jeg kan rigtig godt anbefale at tage til hans koncerter og jeg vil gerne til hans koncerter igen. J Og jeg glæder mig meget til at hans nye cd udkommer så skal jeg høre den.  

Lavet af Line Bach Huus

Anmeldelse af “Sonic the Hedgehog 2”

Pressemøde på Odense Sommerrevy