Anmeldelse af “Furiosa: A Mad Max Saga”

Skrevet af Mikkel Andersen

En prequel, hvor handlingen forgår før i Mad Max: Fury Road fra 2015 og der blev Furiosa spillet af Charlize Theron.

Filmen handler om Furiosa, der nu spilles af Anya Taylor-Joy, som er på hævntogt efter Dementus, spillet af Chris Hemsworth, dræbte hendes mor.

George Mille er tilbage i instruktørstolen igen.

Jeg synes det var en rigtig fed film. Der blev også leveret en god Actionfilm. Det er også den bedste film i år og helt klart på min top liste. Jeg synes faktisk den er ligeså god som Fury Road. Anya Taylor-Joy spillede Furiosa vildt godt. Ligeså godt som Charlize Theron. Hemsworth fik leveret en fed skurkerolle.

Filmen er igen en lang biljagt. Det var nogle cool biler, der blev kørt i, især Chris Hemsworth´s der kørte i en vogn med tre motorcykler. Men jeg tror, jeg bedre kunne lide dem fra den sidste Mad Max, især den med fire trommer på bagsædet og en der spiller på guitar.

5 stjerner til Furiosa: A Mad Max Saga

Min næste filmanmeldelse bliver Bad Boys, som har biografpremiere 6. juni 2024.

Rebel Moon – Part 2: The Scargiver. Anmeldelse

Optakt til Danmark – England