Anmeldelse af familiekoncert i Kongens Have i Odense

Af Camilla Malou Nielsen og Line Bach Huus, Rytterkasernens Mediehus

Det var sangeren Hjalmer som gik på scenen først, og det gjorde han godt. Efter at han havde være på scenen, var der en lille pause, inden den næste som skulle på scenen. Efter pausen gik den nye sanger Chris Burton på, han gjorde det ok. Efter ham var der igen en pause og så gik Burhan G på. Han gjorde det rigtig godt, Det var godt at han sang en masse af hans gode sange.

Rasmus Seebach spillede til familiekoncerten i Kongens Have i Odense.

Lidt senere gik Rasmus Seebach på, han sluttede koncerten af. Han gjorde det godt og det gode ved hans koncert var, at han både sang nogle af hans nye sange, nogle af hans gamle sange og nogle af hans fars sange.

Rasmus Seebach leverede et rigtigt flot show.

Det var et rigtig flot show han havde og han var god til at få publikum med. På et tidspunkt tog han en lille pige, som stod nede foran blandt publikum op på scenen og de sang en sang sammen. Hun blev både rigtig glad og stolt, kunne man se, og det kan man jo godt forstå.
Det gode ved koncerten var også, at de havde lavet nogle handicappladser oppe foran scenen, så man kunne se hele scenen. Vagterne inde til koncerten var gode til at hjælpe en, og de var også gode til at søge for at der ikke kom nogle andre publikum ind til handicappladserne, som ikke måtte være der. Det var også en god ting.

Vi synes, at det var en rigtig god koncert. Og vi håber på, at der kommer sådan en koncert igen. Vi vælger at give koncerten 6 ud af 6 stjerner og det gør vi fordi det var en rigtig god koncert hele vejen igennem, og vi kan godt anbefale at tage til en af familiekoncerterne.


Peter Sommer: Menneskene på Sølund er så søde

Den Danske Mafia styrer på Sølund