Anmeldelse af “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”

Af Mikkel Andersen

Endnu en ny film fra MCU, med Benedict Cumberbatch, der er klar med hans anden solo film.

Filmen handler om Wanda/ Scarlet Witch (der stadig bliver spillet af Elizabeth Olsen). Hun vil have American Chavez´s (spilles af  Xochitl Gomez) kræfter til at skabe uro i Multiverse, og Strange skal nu hjælpe hende.

Jeg synes det var igen endnu en mega fed Marvel film fra MCU. Jeg synes også, at den var lidt bedre end etteren, men jeg synes at historien var bedre i den første film.

Jeg synes stadig Benedict Cumberatch er perfekt som Doctor Strange. Effekterne  er stadig flotte og fede at se på. Det er også igen Marvel, der møder Nolan´s mesterværk Inception.

Det er Sam Raimi, der har slået bag kameraet og han gjort et godt arbejdet. Han har tidligere lavet gyserfilm som ”Evil Dead”. Jeg har ikke set dem, men det kan man mærke i ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Han har også slået bag Spider-Man trilogien som er en af de bedste superhelte film. Så jeg synes, at Sam Raimi var perfekt til den her.

5 stjerner til ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Nu glæder jeg mig til Marvel´s næste film – ”Thor Love and Thunder”, og glæder mig også til en tredje film med Cumberbatch, og også igen med Sam Raimi.

Se trailer til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” herunder:

Se traileren til “Thor Love and Thunder” herunder:

Butikken har fået nyt navn

Gør klar til Odense Pride 2022