Anmeldelse af “Call of Duty Vanguard”

Af Mikkel Andersen

Endnu et år og endnu et Call of Duty spil.
I år er vi tilbage  ved Anden Verdenskrig

Spillet handler om en russisk kvindelig soldat, der ville hævne sig på tyskerne efter de dræbte hendes familie.

Jeg synes det var endnu et udmærket Call of Duty spil og campaign, men ikke lige det bedste. Det var ikke lige den setting jeg have ønsket, for vi har lige haft Den Kolde Krig, så vi behøves ikke at gå tilbage til anden verdenskrig igen. Til næste år vender vi tilbage til Modern Warfare. Det glæder jeg mig meget til.

Og som jeg kommer til at sige hvert år, når du er en gang er færdig med campaign,  så kan du bare gå videre til multiplayer.

4 stjerner til Call of Duty Vanguard

Se traileren til spillet her:

For mange kampe til VM i håndbold

Anmeldelse af “En folkefjende”