Anmeldelse af Bratz flaunt your fashion

af Josefine Andersen

Følg bratz pigerne i deres nye spil der er tilgængelig på Steam til PC. Det kan også fås på PS4 PS5, Xbox og Nintendo switch. Spillet er mest læsning – ikke nogen tale, men det er på dansk.

Hvad er Bratz?

Bratz er en serie dukker lanceret første gang i 2001 af firmaet MGA Entertainment som en konkurrent til Barbie-dukken fra Mattel Inc. Bratzdukkerne har større hoved, smallere talje og større læber end Barbie. Folkene bag Bratz lancerede Bratz Boyz i 2002 og Bratz Babyz i 2004. Siden deres udgivelse, har de har haft flere spil og film lavet om deres dukker.

Dukkerne stoppede med at sælge i 2016 til fordel fra Bratzillaz, der var en hekseversion af dukkerne der kopirede Monster High. I 2021 relancerede MGA de originale bratz dukker i anledning af deres 20 års fødselsdag. De har relanceret flere gamle dukker siden da.

Hvad handler Bratz om?

I Bratz serien følger man de fire piger, Sasha, Cloe, Jade og Yasmine, der sammen arbejder på et modemagasin. Vi følger deres eventyr for at lave artikler, og samtidig konkurrere med andre modemagasiner ejet af Burdine, deres rival. Hun har de onde tvillinger arbejdende for hende, og de kommer tit i vejen for Bratz pigerne i serien.

Hvad kan man i spillet?

Bratz pigerne skal lave artikler til deres online magasin. Følg dem på deres eventyr, du kan spille en masse minispil for at lave artikler, Yoga, skateboard, surfing og gå model.

Hvad er dårligt

Som en der voksede op med de originale PS2 spil, kunne jeg ikke holde op med at sammenligne, og ærlig talt var jeg skuffet. Butikkerne var der mangel på, områderne var store. Du kunne kun gå ind 3 steder, meget af tøjet du får, køber du ikke men vinder ved at løse opgaver. Du kan kun løse en opgave af gangen. Du kan tage flere, så du kan tage 3 opgaver på en gang, men du kan kun gøre tingene på en af dem af gangen.

Jeg var skuffet over, jeg kun kunne spille som en karakter, og så vælge en anden når jeg fløj til en anden by. Det er lang tid man spiller som en karakter, det var bedre i den originale, hvor man kunne skifte mellem dem for forskellige opgaver.

Spillet har engelsk talestemmer, men hvis du spiller på dansk, så vil de ikke sige noget. Jeg ved ikke hvem der besluttet det, men jeg syntes det var et dårligt valg.

Hvad er godt?

Spillet har en masse sjove minispil, Samt masser af opgaver at løse.

Det var et nostalgisk tilbageblik, sammenlignet med de originale syntes jeg ikke spillet er bedre eller værre, det bare lige tilpas. Lige så godt.

Spillet var sjovt, men jeg syntes ikke det var den fulde pris værd.

Krigsnørderne – Efterdønningerne af murens fald

Julemarked på Odense Værkstederne