Anmeldelse af “Black Adam”

Af Mikkel Andersen

Endnu en ny superhelte film fra DC Comics

Filmen begynder for 5000 år siden. Teth Adam, der bliver spillet af Dwayne Johnson, var en slave indtil han døde. Hans søn ofre sig for redde hans liv og blev genfødt som Black Adam. Nu ville han ødelægge verden men både Justice Society og en dreng vil overbevise ham om til, at han skal blive en superhelt.

Jeg synes det var endnu en rigtig fed DC film, men den er også mega overdrevent film, og så var der for mange slowmotionoptagelse i slås-scenerne. Det fik mig til at tænke på, om det var virkelig nødvendigt. Det var fedt nok, men det var ikke nødvendigt. Jeg synes, at Dwayne Johnson spillede rigtig godt som Black Adam og han havde fået selskab af Pierce Brosnan, der også spillede vildt godt.

Jeg glæder mig til den næste DCEU film – Shazam 2, Fury of the Gods.

Jeg er lidt fan af DC Comics, men er mere fan af Marvel.

4 stjerner til Black Adam

PostNord app

Fodboldtosserne om VM