Anmeldelse af ”Bamse”


Af Mikkel Andersen

Filmen fortæller historien om Flemming Jørgensen Bamse liv, fra hans barndom til hans musikkarriere. Bamse blev som lille afleveret på et børnehjem og blev derfra bortadopteret. Han vil senere i livet også gerne vide, hvad der sket med hans rigtig familie og finder ud af, at han har en søster. Anders W. Berthelsen spiller Bamse.

Jeg synes det var en rigtig god film. Det er også en af de bedste film i år og musikken var også en fornøjelse at høre på.

Jeg synes den var bedre end John Mogensen filmen ”Så Længe jeg Lever” med Rasmus Bjerg. Men de er lige gode film. Jeg synes også at Anders W. Berthelsen spillede skide godt som Flemming Bamse Jørgensen.

6 stjerner til Bamse

Min næste Anmeldelse bliver ”The Last of Us – PS5 Remake”. Jeg er i fuld gang med spillet.

Se traileren til “Bamse”

Filmfestivalen Film Knus 2022

Anmeldelse af “Pinocchio”