Anmeldelse af “1917”

Af Mikkel Andersen

Filmen forgår under WW1 (Første Verdenskrig).

Filmen handler to soldater /venner, der får til opgave at levere et brev til oberst Mackenzi (der bliver spillet af Benedict Cumberbatch) for At undgå at miste 1600 mænd, men også undgå en massakre på soldaterne.

Jeg synes det var endnu en virkelig god krigsfilm. Allerede da de to soldater gik i gemmen slagmarken de første par minutter af filmen, vidste allerede jeg godt, at jeg var inde for en virkelig fed film. Filmen minder også meget om både Saving Private Ryan med handlingen og Dunkirk med musik i baggrunden.

Det skulle være den bedste krigsfilm siden Saving Private Ryan og jeg er enig men Dunkrik fra 2017 var også virkelig god.

Det er James Bond – Skyfall´s instruktøren Sam Mendes der har slået bag kameraret. Og han har gjort et endnu et fantastisk arbejde og jeg glæder mig til at se hvad hans næste projekt bliver?

6 stjerner til 1917

Min næste anmeldelse bliver så Bad Boys 3

Anmeldelse af “90-års fødselsdag”

Besøg af KLAPjob Ambassadører