Anmeldelse af “Ghost of Tsushima”

Af: Mikkel Andersen

Ghost of Tsushima: Et nyt spil fra Sucker Punch.

Spillet forgår i det 1200 århundredes Japan og du spiller som samuraien Jin – den sidste samurai.

Spillet begynder med et kampe slag mellem samruaier og mongols. Khotun Khan vandt slaget og ville få Jin´s onkel til forråde Jin.

Jeg synes det var et virkelig virkeligt fedt spil og også et rigtig flot spil. Det er endnu en stor åben verden-spil som du kan udforske. Jeg har udforskede en del.

Jeg har fundet og kæmpet imod legendeske samruarier, befriede lejer og kæmpet med mongols/samurier.

De har bygget en fantastiske verden og der er blevet tilføjet noget nyt i stedet for at følge en GPS på dit mini map. I dette spil er det vinden, der guider dig til din destination. Det er en ret nice tilføjelelse. Jeg kunne godt lide denne måde man bliver guidet på, selvom jeg blev forvirret et par gange af hvad vej at vinden blæste og måtte jeg kigge på kortet.

Ghost of Tsushima føltes også meget som et Assassin´s Creed, da jeg spillede Origins i 2018, og følelsen af at være en samurai har bare være så fedt og awesome.

Det er Sucker Punch, der har stået bag spillet og de har tidligere lavet Infamous serien, som jeg kun har prøvet en demo af på PS3,

6 stjerner til Ghost of Tsushima

Det bedste spil jeg har spillet i år siden The Last of Us 2 og DOOM Eternal og så må sucker Punch skrive mig til en 2er.

Skuespilleren Sean Connery er død.

Anmeldelse af Mafia Remake