10 års jubilæum på Naturværkstedet Langagervej

Skrevet af Ulrik Aagaard

Onsdag d.10 april 2024 blev der budt velkommen til jubilæumsfest på Havørnen. Blandt gæsterne var både pårørende og samarbejdspartnere blevet inviteret til ti års jubilæum, på Naturværkstedet Langagervej. Der var kaffe på kanden da vi mødte op. Derefter bød Brian Fuglsang, der både arbejder i Café Hygli og på Naturværkstedet velkommen. Han han gav ordet til leder af Odense Værkstederne,
Rene Paaske Jørgensen, som fortalte om Naturværkstedets historie.

Rene fortalte blandt andet at mandag d. 7. april 2014 var dagen, hvor skovhjælperne på Naturværkstedet havde første arbejdsdag, og at det ligesom dagen til jubilæet også var en grå og blæsende dag.

Naturskolen har et samarbejde med Havørnen og ejer det naturområde som skovhjælperne går og arbejder på hver dag. Naturskolen roser skovhjælperne og siger, at de er en meget vigtig og en stor del af Tarup-Davinde. Der var også underholdning med gruppen Forever Blowing Bobbels og senere havde køkkenet sørget for frikadeller og kold kartoffelsalat samt en sodavand. Som afrunding på jubilæet var der kaffe og kage til alle.

Portræt af Mikkel Hansen

Historien om Danser med Drenge